2022-08-28
⍥ 胡椒芝士贝果大大个肚脐窿胀卜卜好可爱🥰只卖十几蚊,未食印象分已经加唔少🤭第日只用微波炉叮热,口感软熟似面包,无正宗bagel既拉扯力咁强,系我喜欢既口感!芝士唔吝啬,占左包包九成左右,带点小刺激既胡椒味亦相当出众,各方安守本分毫无喧宾夺主既意思,绝对系好椒好芝好香好味👍🏻👍🏻💓⍥ 无花果松饼原本见到松饼我都ok镇定,但一见到无花果!!🥰🥰🥰omg零抗拒力立即!正正方方闻落几香,第日微波炉加热,食落奶味唔算好强👍🏻虽然无遮盖到牛油香,但我都略嫌唔够出🤨口感几干身唔黏口,都见到一粒粒无花果,整体未够满足我,但一试亦无妨。⍥ 短棍法包阿娘喜欢法包,所以买左条短棍孝敬佢🤣🤣食前钟意用pan烘烘,口感无一般法包咁硬脆,而且唔会韧几岩我,但钟意食法包既人,即系我阿娘就嫌佢拉扯力弱鸡啲,我搽左啲无糖黑芝麻酱👍🏻👍🏻简单又好味!!
⍥ 胡椒芝士贝果
⍥ 无花果松饼