餐厅: 傷心酸辣粉 (越秀廣場)
资讯:

2021-10-27 203 浏览
平时一提起伤心酸辣粉都只系谂起佢既红薯辣粉最近竟然推出左2小时任食放题😍价钱仲非常亲民,每位只需$108仲要系免加一架入座后先系4款主食当中拣一款有鸡煲、烤鱼、肉骨茶煲及胡椒猪肚鸡煲我地拣左胡椒猪肚鸡煲再叫左个蒜泥白肉做餐前小食😆🔸蒜泥白肉 $38由于食唔到辣野,叫左bb辣🤣佢既辣油好香,加埋蒜泥香气扑鼻,好惹味👍🏼薄薄一片既猪肉,肉质好嫩滑,唔会有太多肥腻脂肪,几好味!🔸胡椒猪肚鸡煲一打开煲已经闻到好香嘅胡椒味😍鸡煲亦十分足料,有好多猪肚同鸡件👍唔系全部比晒鸡胸架,有鸡髀鸡翼鸡胸,啖啖肉😋呢个价钱黎讲,性价比极高呀!鸡件同猪肚都好入味,有香浓胡椒味🤩火锅配料、饮品都系自助形式。火锅配料方面,款式选择十分多,有各式丸类同肠类,更有肥牛、鲜虾等等😍我个人就推介佢嘅猪红同红薯粉,猪红十分嫩滑,入口即溶😝红薯粉索哂胡椒猪肚汤既精华,亦好Q弹,好推荐食呢款🤩饮品方面亦有好多嘅选择,有各款汽水、纸包饮品,仲有啤酒呀😆呢个放题真系平靓正之选👍
平时一提起伤心酸辣粉
都只系谂起佢既红薯辣粉
最近竟然推出左2小时任食放题😍
价钱仲非常亲民,每位只需$108
仲要系免加一架
入座后先系4款主食当中拣一款
鸡煲、烤鱼、肉骨茶煲及胡椒猪肚鸡煲
我地拣左胡椒猪肚鸡煲
再叫左个蒜泥白肉做餐前小食😆