荃湾大坝街有唔少可以食西餐边叹边倾既餐厅,今日行过呢度,见到街巷有间店面风格几简洁优雅既西餐厅,感觉吾错,决定入去试下。店员带我同朋友去到餐厅内的角落位,我地拣左澳洲M5和牛肉眼扒2人套餐。餐厅内的家具和装修主要用上灰、黑蓝和木材,感觉几和谐。抬上头最浪漫既事情发生左,竟然有两颗极像真实的月球系天花,好适合同男女朋友望住月球撑枱脚呀!三文鱼、牛油果沙律配脆包粒所有材料都好新鲜,蕃茄够酸甜,面包粒真系超脆口,再配上蜜糖芥末汁,非常醒胃。甘笋汤甜甜地好饮黑松露蘑菇汤佢将蘑菇打碎左再加上忌廉煮成汤,打碎左蘑菇味十足,再有黑松露令整碗汤的浓郁味好正,好想饮多几碗!卡邦尼意粉用上日本蛋、24个月巴马臣芝士、蛋黄酱制成既卡邦尼意粉,香味浓郁。M5和牛肉眼扒配牛油薯蓉和牛煎得刚好,吃上口多汁,仲有牛油薯蓉一齐食,非常满足。能够以588元呢个价钱食到沙律、餐汤、多芝士既意粉、m5和牛,每人300元都不用,真心抵食!而且餐厅有留意客人食完一样先再上另一样,够晒细心,好适合钟意慢慢食慢慢倾既朋友仔黎食。

餐厅内的家具和装修主要用上灰、黑蓝和木材,感觉几和谐。

三文鱼、牛油果沙律配脆包粒

甘笋汤
甜甜地好饮

黑松露蘑菇汤

卡邦尼意粉

M5和牛肉眼扒配牛油薯蓉
和牛煎得刚好,吃上口多汁,仲有牛油薯蓉一齐食,非常满足。