2022-09-08 896 浏览
𝔹𝕦𝕣𝕘𝕖𝕣 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚐𝚒𝚟𝚎𝚜 𝚢𝚘𝚞 ℙ𝕆𝕎𝔼ℝ🍔💪有冇试过食四层牛肉汉堡❓😱睇餐牌有供应2或3或4层牛肉汉堡大食/细食嘅客人都照顾到又几好㖞😊原来呢间店舖第一间开喺深水埗而家喺中环鸭开设埋新分店橙色铁闸配水泥墙门面摆咗大大幅burger相🍔店舖播住节拍音乐🎵感觉几chill即时被吸引咗入去😆▫️POWER SMASH ($88)(2 × 2oz Certified Angus Beef Patty + Cheese)▫️ DOUBLE CHEESE BURGER ($128)(2 x 4oz Certified Angus Beef. Patty +2 x Cheese)汉堡即叫即制用上安格斯认证牛肉🐃牛扒有2oz或4oz厚度提供唔同口感burger馅料丰富芝士+酸瓜+洋葱及大量羽衣甘蓝🥬最正系个Homemade Sauce🤩成个汉堡食落劲Juicy💦食完唔会好油腻但又俾到你饱肚感觉套餐小食都有好几款选择薯条份量超多🍟真系提供充足能量大大力推介Fish Sticks鱼手指🐟简直系Menu上嘅Hidden gem💎‼️脆口嘅外层包住超香甜比目鱼肉简直食过返寻味好后悔无试到佢哋限量供应嘅
𝔹𝕦𝕣𝕘𝕖𝕣 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚐𝚒𝚟𝚎𝚜 𝚢𝚘𝚞 ℙ𝕆𝕎𝔼ℝ🍔💪

门面摆咗大大幅burger相🍔
店舖播住节拍音乐🎵
感觉几chill
即时被吸引咗入去😆

▫️POWER SMASH ($88)

汉堡即叫即制
用上安格斯认证牛肉🐃