2024-11-26
**🔥 脆皮烤鱼:** 金黄酥脆嘅嘅外皮,诱人嘅藤椒香气,令人食指大动!外皮酥脆,鱼肉鲜嫩,藤椒嘅麻辣刺激住味蕾,令人欲罢不能!麻辣鲜香,藤椒独特嘅香气同鱼肉我嘅鲜味完美融合,每一啖都系味蕾嘅享受!**🦞 海鲜什锦盛盘:** 各种新鲜嘅海鲜整齐排列,色彩缤纷,令人垂涎欲滴!每一种海鲜都保留最鲜美嘅口感,Q弹爽口,鲜味十足!原汁原味,海鲜的鲜甜自然流露,令我感受到大海嘅馈赠!**🍖 至尊红柳羊肉串:** 红柳枝串起嘅羊肉串,色泽诱人,香气扑鼻!肉质鲜嫩多汁,红柳枝独特嘅香气融入羊肉中,每一啖都香气四溢!孜然、辣椒等香料完美搭配,令羊肉嘅鲜美更加突出!**🥩 黑椒牛柳串:** 黑胡椒包裹住鲜嫩牛柳,色泽诱人,牛柳鲜嫩多汁,黑胡椒嘅香气刺激著你嘅味蕾,十分过瘾!**🦪 金银蒜烤生蚝:** 金银蒜铺满肥美嘅生蚝,生蚝鲜甜肥美,金银蒜嘅香气与生蚝嘅鲜味完美融合,正!## 👫 二人分享,美味加倍!👫总括嚟讲,麻辣年华值得我再嚟食佢其他嘅食物,绝对物超所值!
## 👫 二人分享,美味加倍!👫
总括嚟讲,麻辣年华值得我再嚟食佢其他嘅食物,绝对物超所值!