2021-05-26 652 浏览
#lunch #上环有晚突然好想食蕃茄汤面,人肉餐厅搜索引擎(肥仔男朋友)推荐咗呢间比我,我应该都真系好想好想食先会大热天时30几度都肯去大排档食'(*゚▽゚*)'牛油柠檬汁蜜糖脆脆🍋🥯有柠檬味嘅猪仔包o(≧v≦)o酸酸甜甜的好有趣!咖央多士🍞啲咖央搽得好完美(=´∀`)人(´∀`=)每个角落都搽得到,个多士都烘到好脆好脆。美中不足系个多士好厚,但系咖央好薄,个咖央又唔算好浓味,如果可以搽厚啲就好啦(・ω・)ノ番茄鲜牛肉猪扒蛋面🍅番茄鸡排蛋面🍅超红超番茄(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 鸡排好食过牛肉同猪扒٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و结局系揾咗个吹正风扇嘅位,比想像中冇咁辛苦ε-(´∀`; )不过都睇得出热天系少左人去嘅。为咗食蕃茄汤可以几坚毅?(=´∀`)人(´∀`=)
#lunch #上环

牛油柠檬汁蜜糖脆脆🍋🥯
有柠檬味嘅猪仔包o(≧v≦)o酸酸甜甜的好有趣!
牛油柠檬汁蜜糖脆脆

咖央多士🍞