2024-07-18
之前黎过几次呢间鋿晶馆✨叹茶,自家制品牌💡所有点心现场即点即做,手作点心广受街坊欢迎👏🏻👏🏻师傅更曾就职于日本东京富丽华多年💁🏻♀️专为高管达人及明星服务,回港后于多间米芝莲酒店及大型连锁酒楼集团做主管,经验丰富,做出滋味人气菜式🔥今晚就约埋朋友试吓晚饭小菜同人气大热既炖汤😋🔹姬松茸螺片炖赤肉汤滋阴养颜、增强免疫力一流,饮落味道好鲜甜,加入螺片大大增加鲜味,香浓滋补!🔹海底椰百合无花果炖赤肉汤有助止咳润肺、滋阴润燥,呢排成日都口干舌燥,呢个汤就岩哂我啦~汤品平润,帮我滋润去燥!🔹豉汁榄角蒸鳝饭白鳝处理得好,完全无腥味无泥味,加入豉汁、榄角同蒸,味道调配得恰好,唔会盖过白鳝鲜甜味,鱼肉爽口弹牙,香甜又软嫩,底既白饭索满豉汁榄角精华,超正~🔹黑醋猪扒甜酸味恰到好处,猪扒入口松化多汁,味道酸酸甜甜,够哂开胃,大人小朋友都岩食。🔹南瓜海皇浸菜心香滑南瓜配多款海鲜,新鲜菜心翠绿软嫩,健康之选!🔹吞拿鱼牛角酥烘至热辣辣上枱,酥脆充满牛油香既牛角酥包裹份量十足吞拿鱼,每啖都好满足~🔹双柠可乐冰夏日炎炎,一定要叫返埋冻饮爽一爽,可乐好够气,加入双柠就更酸甜舒爽!鋿晶馆✨📍上水龙琛路48号上水汇2楼20
🔹姬松茸螺片炖赤肉汤
🔹海底椰百合无花果炖赤肉汤
🔹豉汁榄角蒸鳝饭
🔹黑醋猪扒
🔹南瓜海皇浸菜心
香滑南瓜配多款海鲜,新鲜菜心翠绿软嫩,健康之选!
🔹吞拿鱼牛角酥
🔹双柠可乐冰