Itamomo cafe沙田、蓝田、黄大仙都有分间,唔系朋友介绍都唔会知道呢间餐厅,服务类似萨利亚既型式,装修格局都几Fashion,灯光微黄,餐厅坐位唔少,隔间私稳度都唔错,感觉坐得舒服门口员工好好礼貌,安排坐位有效率,一入去已见唔少一家大细响到开餐,餐牌菜色十分多元化,价值亦系合理,系餐厅到好多位置都适合打卡👉🏻疯狂辣肉酱芝士焗薯皇就咁辣肉酱芝士都经已够晒浓味,中间薯蓉多,一啖咬落去薯仔味出晒嚟外,更香系微辣肉酱同芝士味,如果芝士再多d就更正😂👋🏻超级芝士迷,职员有拎埋茄汁上枱,钟意酸尾尾感觉的话加埋茄酱真系无敌,愈食愈有辣感,不过辣味唔会十分难受既死辣,慢慢食到既辣嚟👉🏻百里香烤鸡忌廉意大利🇮🇹饭去意大利餐基本都钟意点番个意大利饭试下,因为意大利饭相当教手功,无论系饭料处理、焗制时间、火喉都令结果唔同,呢到意大利饭做到粘贴效果,饭粒系意大利硬身大粒米,忌廉味道适中,唔会太稀太浓,最细小既系香烤鸡已经去埋骨,免左要拆肉既步骤,伴碟亦做得唔错,香草🌿香外,菌类烩饭相当入味,食晒唔会觉得太过腻👉🏻热柠水天气有些少热,想为健康戒冻饮,迫自己点热饮,饮既时候想爆粗,🥲唔饮冻都还可以,但饮热

疯狂辣肉酱芝士焗薯皇

👉🏻疯狂辣肉酱芝士焗薯皇

百里香烤鸡忌廉意大利🇮🇹饭

👉🏻百里香烤鸡忌廉意大利🇮🇹饭

热柠水
👉🏻热柠水
天气有些少热,想为健康戒冻饮,迫自己点热饮,饮既时候想爆粗,🥲唔饮冻都还可以,但饮热既真系一大挑战,有冇人一样咁怕饮热饮,特别系食热气嘢冇汽水嗝一嗝种爽,转热饮你会吗?😂

整体而言,服务非常好,等待⌛️排队唔系好耐已有位,坐位阔落,啱晒一家中细,假日会比较多家庭来呢到开餐,职员落单上𩠌速度都掌握唔错,食物、环境都系舒服😌呢到值得回头再帮衬,一家大细精选既优质食店
疯狂辣肉酱芝士焗薯皇
百里香烤鸡忌廉意大利🇮🇹饭