餐厅大约开业两年,餐厅总共店地两层,店内木🪵系装修感觉舒适,楼上私隐度十足,一大班人包场都可以😌全店都系吧枱可以与师傅互动同埋欣赏师傅制作食物🍣的过程,师傅好健谈,边倾计💬边介绍食物。整晚既气氛都极好,食物既新鲜又好食😋,系一次唔错既omakase 体验💖今次我同朋友点左个$980既Omakase Set💁🏻‍♀️♥︎︎ 先付3点冰头渍|甘鲷明太子天妇罗|沢蟹冰头渍系三文鱼头软骨,佢个质感爽脆。先付3点微酸既调味好开胃😌♥︎︎ 刺身3种深海池鱼|春子鲷|水八爪鱼|鲭鱼刺身已有各种调味令刺身既鲜味更上一个层次。水八爪鱼🐙以麻油岩盐调味非常香口。鲭鱼配搭白昆布亦印象深刻🤩♥︎︎ 寿司3贯🥢中拖罗中拖罗色泽颜色粉红油脂丰富🥢北海道银鳕鱼银鳕鱼西京烧就食得多,但系刺身就真系未食过,师傅以火枪轻灸银鳕鱼刺身,感觉🆗🥢马粪海胆👍🏻👍🏻马粪海胆一定系我嘅最爱😻,一层又一层嘅海胆铺喺寿司饭上,一啖放落口,入口即溶鲜甜美味,感觉好治愈🌟♥︎︎ 海胆忌廉汁烧帆立贝海胆忌廉汁香浓细腻,配搭帆立贝亦不错♥︎︎ 鳗鱼天妇罗🍤👍🏻呢个印象比较深刻,外表香脆,肉质肥美,配埋鳗鱼汁食,真系一流🤩♥︎︎ 盐烧安格斯封门柳肉味浓厚,油花较少,有口

♥︎︎ 先付3点

中拖罗色泽颜色粉红油脂丰富

🥢北海道银鳕鱼

🥢马粪海胆👍🏻👍🏻

♥︎︎ 海胆忌廉汁烧帆立贝
海胆忌廉汁香浓细腻,配搭帆立贝亦不错

♥︎︎ 鳗鱼天妇罗🍤👍🏻

♥︎︎ 盐烧安格斯封门柳
肉味浓厚,油花较少,有口感,感觉唔会太腻🥩

♥︎︎ 虾汤稻庭乌冬
都未打开个碗盖已经虾🦐香味扑鼻,乌冬面条幼身,十分挂汤🍜

♥︎︎ Dessert
今日系自家制抹茶奶冻,牛乳🐮味香浓,质地幼滑,作为呢餐饭完美既终结🫶🏻