2011-03-22 59 浏览
前排做PROJECT做得太辛苦, 男友话带我去食好野! 去到熟食中心门口就见到大大张POSTER..原来我地就系食呢间! 佢有两个舖位..系正门口! 野食款式都几多第一样赞既系: 叫完食物, 佢会俾个牌你, 食物整好就会送过黎, 唔洗自己攞! 我地叫左呢到好出名既咖哩牛腩农夫包, 第一次见食面包会有手套附送! 食落就知有手套方便好多, 易食啲又唔会整糟手!先试既系罗宋汤, 我都系第一次觉得罗宋汤咁好饮 佢好甜,好香蕃茄味,但唔会好味精既感觉! 我觉得似饮紧蕃茄汤多啲另外个咖哩: 一入口觉得甜甜地, 但去到喉咙啲辣味才慢慢散发出黎! 而且我觉得有少少香草味, 这样令到个咖哩更加香! 咖哩里面有2,3旧薯仔, 因为佢有炸过, 所以唔会溶晒!而牛腩呢: 佢好林好有牛肉味, 不过份量略少 好似我俾50蚊只系买个包咁>^<至于个包: 外脆内软, 从相片可见, 面包非常松软. 一路食个包都keep住系暖暖地, 始终面包系热食才好味, 呢一点佢做得唔错再喝一口冻咖啡, 浓浓既咖啡香充斥整个口腔, 而且佢好嫩滑, 唔怪得佢系依到咁出名啦=] 不过我就略嫌它没有了咖啡应有的苦涩味, 同埋
食物牌
咖哩牛腩农夫包
先试既系罗宋汤, 我都系第一次觉得罗宋汤咁好饮
咖哩里面有2,3旧薯仔, 因为佢有炸过, 所以唔会溶晒!
而牛腩呢: 佢好林好有牛肉味, 不过份量略少
好似我俾50蚊只系买个包咁>^<
非常松软的面包
再喝一口冻咖啡, 浓浓既咖啡香充斥整个口腔, 而且佢好嫩滑, 唔怪得佢系依到咁出名啦=] 不过我就略嫌它没有了咖啡应有的苦涩味, 同埋我觉得颇甜!
冻咖啡
整个餐既份量都几多, 可能系个包都几大个啦! 一个女仔食未必食得晒! 不过佢呢个貌相真系几吸引人, 路人见到我地个包都谈论起来!
2011-03-18
食物牌