2021-02-21 567 浏览
依间cafe系电梯旁,楼底好高,另一面就系落地玻璃,个种开阳嘅空间感未入去已经觉得好舒服。今次叫咗炸猪扒汉堡tea set。一上碟大大碟、热焫焫咁,未食已经觉得正!一野叉条薯条食,系好实在咁用薯仔切条炸,真系好正!!虽然热到焫嘴,但忍唔住系咁食😋猪扒本身有d厚度,加左炸粉炸都唔会只系食到面粉,反而有个炸皮包住令个猪扒保留水份,几juicy!!下面亦铺左生菜、蕃茄,减轻罪恶感,而面包虽然系garden 个类嘅货色,但都烘得恰到好处。跟餐叫左latte,唔洗另外加钱,咖啡味有啲淡,但个拉花加矖分。overall 大约系starbxxx咁上下。跟餐可以加钱加小食,好似叫和风柚子鸡翼,鸡翼铺満日式饭素,加上淡淡嘅柚子味,就算已经好饱都仲可以食多几只。坐得舒服,食物又正,系咪以为好贵?个set 只系$56,加$15小食。真系难以想像香港都有咁嘅好地方!

今次叫咗炸猪扒汉堡tea set。
一上碟大大碟、热焫焫咁,未食已经觉得正!

坐得舒服,食物又正,系咪以为好贵?
  • 汉堡薯条