2024-12-06 0 浏览
而家呢啲天气最啱四围去,坐下海边吹吓海风食个lunch,去愉景湾就最啱,可以慢活一吓。呢度好多唔同国家嘅菜式,土耳其菜平时就真系好少食,见佢喺门口好热情咁同我打招呼,我就入咗去试吓😄🍕 土耳其pizza我就拣咗辣肉肠芝士味,pizza嘅形状同我哋平时见到嘅有少少特别,佢系长尖形批边好脆饼底又够薄,咸咸香香嘅芝士轻易做出拉丝效果☕️ 土耳其咖啡呢款咖啡想试好耐㗎啦,就系钟意睇住佢喺沙上面慢慢煲热,新鲜烧制出嚟嘅咖啡真系好香,咖啡味唔太苦涩而且带阵阵草本香🐔 香烤鸡肉串唔好睇少佢只得两串,个份量系好多🙈两边烧得带点焦香,满满嘅香料但又唔会遮盖鸡肉嘅味道➡️ Pasha Turkish Cuisine (愉景湾)愉景湾广场径8-12号D’Deck地下G08A号舖
🍕 土耳其pizza
☕️ 土耳其咖啡