2023-04-09
🐔二人餐💰$159😈今日又黎到充满好多间良心小店💛既石门京瑞广场🐔今日去左食呢间鸡吧😎佢呢到主打系做外卖Order😈堂食位置得两个位同埋佢系OpenKitchen🍴坐系到仲可以望到店员制作✊🏼叫左佢个二人餐👾佢个二人餐有几样食物🤫首先有10件炸鸡仲可以自选两款口味😈便个Menu有成12个口味🙀想讲佢个炸鸡Size都几大件😳我就拣左青柠蒜香口味🍋同埋黑松露蛋黄酱口味🍳我觉得青柠蒜香味食落都好Fresh🤤清新口味强烈过蒜味😝仲有佢个炸鸡热辣辣炸起好香脆😈鸡件咬落去仲好嫩滑好Juicy🤤个皮又唔会太厚粉🐔个鸡件炸得唔错仲要细心地去埋骨🦴而鸡翼都唔错唔会炸到油淋淋👍🏻而黑松露蛋黄酱就好滋味同埋好重黑松露味几惹味🥢我几欣赏佢个酱会分开上😎因为淋埋酱上鸡件到外卖返去会淋哂🤫之后就有个鸡肉沙律或鸡肉卡巴二选一🥗我地拣左沙律但太惊讶了个份量🤣真系一大盘沙律菜再加上鸡肉粒🐔我几钟意佢个自家制沙律酱食落甜甜地几Fresh少少甜甜地😈食落唔会太过腻👍🏻最后仲有芋泥丸拼地瓜球🍠同香草肉丸🧆同埋酿手羽三选一🥕我就拣左酿手羽🥢佢有两只手羽佢个手羽酿左鸡肉同明太子😈食到少少香辣明太子够哂惹味🌶️最后仲跟左两罐汽水🥤整
💰$159
😈今日又黎到充满好多间良心小店💛既石门京瑞广场🐔今日去左食呢间鸡吧😎佢呢到主打系做外卖Order😈堂食位置得两个位同埋佢系OpenKitchen🍴坐系到仲可以望到店员制作✊🏼叫左佢个二人餐👾佢个二人餐有几样食物🤫首先有10件炸鸡仲可以自选两款口味😈便个Menu有成12个口味🙀想讲佢个炸鸡Size都几大件😳我就拣左青柠蒜香口味🍋同埋黑松露蛋黄酱口味🍳我觉得青柠蒜香味食落都好Fresh🤤清新口味强烈过蒜味😝仲有佢个炸鸡热辣辣炸起好香脆😈鸡件咬落去仲好嫩滑好Juicy🤤个皮又唔会太厚粉🐔个鸡件炸得唔错仲要细心地去埋骨🦴而鸡翼都唔错唔会炸到油淋淋👍🏻而黑松露蛋黄酱就好滋味同埋好重黑松露味几惹味🥢我几欣赏佢个酱会分开上😎因为淋埋酱上鸡件到外卖返去会淋哂🤫之后就有个鸡肉沙律或鸡肉卡巴二选一🥗我地拣左沙律但太惊讶了个份量🤣真系一大盘沙律菜再加上鸡肉粒🐔我几钟意佢个自家制沙律酱食落甜甜地几Fresh少少甜甜地😈食落唔会太过腻👍🏻最后仲有芋泥丸拼地瓜球🍠同香草肉丸🧆同埋酿手羽三选一🥕我就拣左酿手羽🥢佢有两只手羽佢个手羽酿左鸡肉同明太子😈食到少少香辣明太子够哂惹味🌶️最后仲跟左两罐汽水🥤整体上鸡吧既性价比都好高💛呢个价钱呢个质素真系值得推荐💛会再Encore呢间良心小店 💛FOLLOW 社交平台仲会送汽水