2018-03-04 254 浏览
农历初四,假期最后一日,当然要食埋个甜品做总结不过好多糖水店都未启市!之前刚食完酸辣鱼,路经见到呢间有开,之后返转头再食农历新年期间所有甜品加$2其实$2真系算平,因为之前食过其他店系加10-15%服务费,所以$2我地觉得可以接受睇到餐牌,老公本来想order芒果河粉,但河粉卖哂,我本来想order苹果肉桂班戟,但店员话今日苹果玉桂煮唔切好吧,唯有拣其他,最后老公拣左金薯栗子红豆沙,红豆沙够棉,加上金薯同栗子,口感好丰富,几好食至于我,order左椰皇王子,椰皇中再加左好多配料,有布甸,汤圆,啫喱,椰果,栗子,芦荟,好似一次满足哂所有想食既野咁,好丰富其实我地order既好似好普通既野,但呢度加左多d配料,令普通变得不普通,感觉好特别,唔错唔错
农历初四,假期最后一日,当然要食埋个甜品做总结

不过好多糖水店都未启市
!之前刚食完酸辣鱼,路经见到呢间有开,之后返转头再食

农历新年期间所有甜品加$2

2018-02-19
$40 (宵夜)