2022-04-11 44 浏览
哥哥今日话我要带我去食好西,就带咗我嚟大埔食日本嘢😋加州反卷伴杂锦寿司 食物一上枱卖相已经好吸引,有中华沙律呢个前菜同乌冬呢款主食,乌冬弹牙汤底小小嘅甜味唔会好咸,用肉眼影睇到乌冬吸收晒汤嘅精华,好味道☺️另外每款寿司都好新鲜,三文鱼油脂均匀唔会好肥,北寄贝同墨鱼新鲜有咬口,熟虾肉质弹牙,玻璃虾好通透食落爽口🥰至于加州卷本身层次已经好丰富加上表面一点嘅沙律酱令鲜味更出 赞🤤十胜厚切吉列猪扒饭哥哥就叫做呢款猪扒饭,猪扒有足足手掌咁大块,净系睇都已经觉得炸得好酥脆,侧面睇炸粉好薄,猪扒好厚肉果然系厚切🤩而咖喱汁系另上,店员仲好有心思喺咖喱汁上面画咗一个心心😆咖喱嘅味道唔会好辣,咖喱汁煮得好细致,口感好滑身,捞饭真系一流🤤真心推介大家一定要嚟试呢间日本嘢,份量极足,绝对唔会为咗节省成本用唔新鲜或者细分嘅嘢❗️
哥哥今日话我要带我去食好西,就带咗我嚟大埔食日本嘢😋

加州反卷伴杂锦寿司

十胜厚切吉列猪扒饭