餐厅: 川粤時空時尚小廚
资讯:

2023-04-17 57 浏览
今次带老公食川粤菜!啱晒麻甩味既我!难得放低屋企人,来到今日可以二人世界,睇完套戏饿饿地,最终系度坐低食!落左单唔洗等咁耐就到啦,坐部卖相都好掂,睇得又食得,系有质素!店员全部都好有经验,眼明手快做野好熟手,仲有问我地够唔够食,估唔到可以咁亲民,印象加分 !我老公都系咁赞话呢间好食唔错!其实呢度地段都好方便,好近我地搭巴士走!简单评价一下食物先:柚子骨$108    ———- 特别好食阿,酸酸甜甜柚子骨,赞阿毛血旺$168  ————— 份量足料,d料好入味,难以抗拒既口感 重庆鸡煲$168  ————- 最正系鸡煲,好正宗之余又好入味,辣味好过稳,好多鸡肉好新鲜,好用心做一道菜 睇得出小店落足料又有心机,最好系真系好好食,又多野择,味道一定啱每一个!食得辣又啱,食唔到太辣又可以同师父讲!我地本身钟意食辣,加多少少辣真系配合到我地既口味,好细心,一定会再食!
我老公都系咁赞话呢间好食唔错!
其实呢度地段都好方便,好近我地搭巴士走!

简单评价一下食物先: