2021-01-23 757 浏览
屯门良心小店都好多!今次就黎到友爱邨附近揾到呢间由后生仔开既!Reborn Coffee😋😋门面装修招牌都好靓!非常之适合大家去打卡🙉🙉利申 称得上小店一黎佢地系two man play! 但价钱都相对同类型铺头平!不过佢地既食物质素真系好高!encore指数我要比5粒星!除此之外佢地店员都好有礼貌同耐性!虽然佢地好忙😄😄讲番食物先!第一样系磨菇芝士汁意粉配烟三文鱼!浓郁既芝士汁真系好香😍😍汁吾会好稀!完完全全咗挂哂系意粉上面😝每一啖都好满足!特别要强调既系食完每一啖我都吾会有腻既感觉!吾会话好口干想饮水😆😆再加上少少既辣粉做调味!真系一绝🧬🧬第二样就系蛋烟肉牛角包😎有两旧!每个牛角包咬落去都好脆口!跟住又会食到面粉既绵密!好松软就证明啲包好当造😙😙加上蛋既嫩滑同吾系干柴既juicy bacon 😍😍真系食完两个都吾够😍啲料都要满到摆哂出黎!影相都好靓🤤🤤🤤第三样就系佢地自家调味既鸡翼小食!香草白酒鸡翼!十分之有新鲜感!味道酸酸甜甜岩哂我食!食完一只又一只每只都好脆卜卜!仲要布满哂酱汁😎😎饮品方面!我就叫左杯冻朱古力🍫佢地 coffee故之然出色!但我都想睇下佢地做朱古力饮品系咪都会一

饮品方面!我就叫左杯冻朱古力🍫佢地 coffee故之然出色!但我都想睇下佢地做朱古力饮品系咪都会一样咁用心!果然无错!本身外表已经好用心dress up!同奶泡同朱古力酱装饰!再加上每一啖饮落口都好浓郁!但又吾会太租廿🍾️🍾️👏🏻👏🏻
2021-01-22