有睇开都知我几咁热爱𝖯𝗈𝗄𝖾 𝖡𝗈𝗐𝗅,将各款我中意嘅材料摆埋一齐,再配上惹味酱汁,超好味😋 最紧要系色彩缤纷,见到都开心❤️ 最近去咗一间尖沙咀新开嘅Poke专门店𝗣𝗲𝗲𝗸-𝗔-𝗣𝗼𝗸𝗲,选择多之余份量仲超大🤫 男士女士都可以吃饱饱。𝗕𝘂𝗯𝘂推介🔥👍 夏威夷风味 𝙋𝙤𝙝-𝙆𝙚𝙝餐厅提供6款特色配搭比客人选择,呢款夏威夷风味就用上刺身吞拿鱼,配上新鲜海带芽、紫洋葱、蟹子。鲣鱼酱油偏淡,令吞拿鱼同海带芽嘅鲜味好突出,加上脆卜卜嘅蟹子,口感满分💯👍 𝙋𝙚𝙚𝙠-𝙔𝙖-𝘽𝙤𝙬𝙡乜都想试下嘅我就选择自行配搭一个完美嘅𝖯𝗈𝗄𝖾 𝖡𝗈𝗐𝗅❤️ 虽然我同朋友都系选择吞拿鱼𝗑三文鱼,但估唔到用上唔同配料同酱汁,就会成为两个截然不同嘅风味。特别推介山葵乳酪酱,顺滑嘅乳酪酱之中带出淡淡𝗐𝖺𝗌𝖺𝖻𝗂味,令各款食材嘅味道升华😋📍Peek-A-Poke 尖沙咀弥敦道36-44号重庆大厦地库 Heath S01B号舖

𝗕𝘂𝗯𝘂推介🔥
👍 夏威夷风味 𝙋𝙤𝙝-𝙆𝙚𝙝