Yummy & Lovely Croissant❤️🥐🥐🥐 Grand Opening🎊💫..ll 荃湾分店开幕啦🎊💫 恭喜🎉 全港第6家分店✨ 终于等到海之恋新店正式开幕啦。适逢又推出数款限定口味💕,仲有推广优惠添。真系有令我心动👻而家仲做紧买6件🥐🥐🥐🥐🥐🥐 全单可享有半价优惠添,不过我知数量有限 售完即止喔。。我都买返几盒先。。..海之恋分店 限定口味可颂:l[✨伯爵黑钻🖤]l伯爵珍珠☕️ 口感够Q弹,配上伯爵茶奶油 绵密又有茶香。新口味好新颖,不过记得趁早吃,不然珍珠会硬喔。l[✨浪花可可🌊]l浪花其实系阿华田奶油,够滑又浓郁 但偏向似可可酱🍫口味,而且不会太甜,可可迷别错过喔。l[✨缤纷草莓可🍓]l (季节限定)草莓🍓酸酸甜甜,加上淡黄色吉士酱,较浓稠 可中和草莓酸甜,又美美的。l[✨草莓卡士达🍓]l (季节限定)另一款草莓🍓系列,混合左淡奶🥛既吉士酱,不太甜 口感较细滑丰奶香,相对冇咁腻,而且大大粒草莓🍓好吸引呢。..ll 既可颂🥐 真系有好多口味:13款🥐 总有一款能俘虏你心呢。最传统口味有原味添,钟意仲可外带回家,随意添加 造出自己独有口味添呢😝。玩得又食得 真系好盏喔。趁

l[八月堂]l 荃湾分店开幕啦🎊💫 恭喜🎉 全港第6家分店✨ 终于等到海之恋新店正式开幕啦。适逢又推出数款限定口味💕,仲有推广优惠添。真系有令我心动👻

海之恋分店 限定口味可颂:

l[✨伯爵黑钻🖤]l

l[✨浪花可可🌊]l

l[✨缤纷草莓可🍓]l (季节限定)

l[✨草莓卡士达🍓]l (季节限定)

l[八月堂]l 既可颂🥐 真系有好多口味:13款🥐 总有一款能俘虏你心呢。

趁住而家新分店开将,黎买多几款岩自己既口味可颂🥐,快点一齐去扫货啦👻。我都扫左一大袋啦。哈哈 你呢❓