2010-03-23
环境卫生:1) 非常光猛,坐落好舒服。2) 一入到去感觉好干净,好整齐。3) 餐具如碟好别致,而且冇一只系bung既。4) 打边炉最紧要系冷气够,衣到完全冇问题。服务:1) 所有人都好有好友善,好好笑容,好好耐性去讲解我地既问题。因为我也系第一次帮亲,所以都问埋关于美味厨既雀局,唱歌既娱乐配备。2) 好有文化地serve女性先。喺食中餐既地方真系好少见到。味道: 凉拌青瓜:好清凉,辣辣地,几开胃,推介一。 皮蛋:糖心架,哗,好正呀!推介二。 肥牛:因为都已经成个月,所以唔记得系本地定美国。睇个样都知好靓。切得够薄,肥得好均匀,推介三。 龙虾:个人喜好,因为够新鲜,所以选择食sashimi ,好甜,正!老人家怕生,所以白灼,不过都只不过系好快灼一灼,唔系灼过笼D肉会嚡。 黑豚:肉身好嫩,咬落好过牛肉,肉味带甜,而且切得够薄,所以好快熟,一变白就食得。推介四。 Kimchi 饺,松露和牛饺:睇到个名咁特别,就试下衣两款fusion饺。松露和牛饺熟左就食唔出个松露味。Kimchi饺个味就冇走到,不过我都系钟意食返韩式净kimchi。 和牛:切到好薄,入口即溶,重有个秘汁配埋,正!价钱都好上等
1) 非常光猛,坐落好舒服。
2) 一入到去感觉好干净,好整齐。
3) 餐具如碟好别致,而且冇一只系bung既。
4) 打边炉最紧要系冷气够,衣到完全冇问题。
服务:
味道:
凉拌青瓜:好清凉,辣辣地,几开胃,推介一。
皮蛋:糖心架,哗,好正呀!推介二。
和牛:切到好薄,入口即溶,重有个秘汁配埋,正!价钱都好上等,所以我地都系一人食一块。推介五。
秘制甜品:我爸爸同契妈都赞不绝口既crème brulée。我自己冇食,不过佢地都话系全港至掂,一定要自己试先知点解咁好食wor。 推介六。