2016-04-18 191 浏览
次次嚟亲甜椰坊都系食同椰子有关嘅甜品,慢慢咁都忽略咗其实佢都系一间普通嘅甜品店,仲有其他甜品食嘅....夜晚行街行到已经过咗饭点啦,肚饿嘅感觉完全无晒,但系又觉得唔可以空腹唔食野,啱好附近有甜椰坊,就嚟食啲甜品补翻数啦!单睇个店面其实唔算好大,环境唔错。不过menu上边都几多野拣嘎,特别我最钟意嘅芒果系列甜品,班戟同小丸子一定要试!!!净喺睇图片就觉得唔错,而且价钱都唔算太贵。芒果加小丸子嘅搭配,再加埋雪糕同埋少少粟米片,芒果略酸,小丸子本身系无味嘅,不过同埋雪糕、芒果一齐食味道ok~~ 芒果班戟,只能够讲同一般甜品店嘅班戟差唔多。不过班戟入边嘅芒果都算俾得比较多,仲有就系好多cream!心太软,戒开少少入边啲朱古力酱就会自己流出嚟,食得多都唔会觉得漏...
单睇个店面其实唔算好大,环境唔错。
2016-03-16
$50.5 (晚餐)