呢间小店,系商场既位置比较僻,其实都比较少行去果边,之前听讲过佢地既芝士波波几唔错🤤有去过一两次都卖晒🤧适逢今日中午无野做就行去睇下,佢地都有卖曲奇饼同西式切饼,不过我谂佢地主要系卖蛋糕,眼见3D蛋糕款式几多,亦都好似做得几精致,有机会要试下😋😋😋好快就比我见到我既目标芝士波波😳一袋六个$12!一到手就忍唔住拆开,拆开果下啲芝士味冲出黎几香呀~~~🤤🤤手都无洗就试食,面头有三四粒芝士😍😍而且一啲油都无,只手仲系好干净干爽😌烟韧又有咬口,但又唔会好似某连锁店果啲咁,食完好un胃㖞🙈🙈真系好香好香芝士味😍所以食下行下,行下食下就一个人食晒六个啦😋😋食完都觉得好有罪恶感,但实在系好香好好味啰😆

外卖自取