2022-08-02
装修以美式风格为主,墙上挂满海执同音乐相关嘅装饰,系充满艺术气息嘅嬉皮风餐厅。座位分咗两款,有传统方桌,另外仲有大大张靠窗同靠吧枱卡位,宽敞舒适!是日餐汤配蒜蓉包(Set) 烤法包上面搽左好厚嘅蒜蓉牛油,超级邪恶但我钟意!蕃茄汤就比想像中甜,但入口清新!田园沙律(Set) 份量几大,用咗多款新鲜蔬菜,沙律汁偏酸甜。招牌英式精选早餐($108)炒蛋、牛角酥、香草肠、薯饼、脆烟肉、芝士大啡菇同茄汁豆,沙律配甜黑醋汁,开胃又健康,整体嚟讲食物款式好多,系超丰富嘅all day breakfast!慢煮南非香辣春鸡配脆炸薯条田园沙律($138)主要用咗红辣椒粉、油蒜盐同其他香料制成嘅peri peri比较重口味,超惹味超上瘾,钟意食辣嘅朋友可以试吓!慢煮鸡肉质保持嫩滑,配菜有薯条同沙律。番茄酱牛肉丸(+$25)自家制肉丸咬落偏软腍,如果外皮稍为煎一煎就更好了,配香草番茄酱超正!意大利芝士饼(+$48)甜品摆盘好有心思,Tiramisu层次分明,其中咖啡同甜味好突出,芝士同表面嘅可可粉正好可以中和下。Amplifier无论环境食物同服务都几高质,一定要再encore,呢度逢星期四仲要系singi
招牌英式精选早餐
慢煮南非香辣春鸡配脆炸薯条田园沙律
番茄酱牛肉丸
意大利芝士饼
Amplifier无论环境食物同服务都几高质,一定要再encore,呢度逢星期四仲要系singing night,欢迎客人上台献唱,记得要book定枱!
田园沙律(Set)
是日餐汤配蒜蓉包(Set)