餐厅: 花斑茶社 (金龍樓)
资讯:

2024-06-15 182 浏览
哗😳 入到嚟真系觉得零舍不同😌今次真系ʙᴛꜱ迷必去打卡😍呢间花斑茶社成个舖头内都系ʙᴛꜱ,仲有应援添,嚟买肥仔水都千祈咪错过啊😚1️⃣ 大甲芋头鲜奶🥛对住芋头嘅产品真系不能抗拒🤣 呢杯芋头鲜奶嘅芋头真系超级多,一啲都唔孤寒😚 芋泥嘅口感劲绵密,想健康啲建议可以听店员嗌走甜,因为本身都已经好够味了😌2️⃣ 花豹芋圆-黄金底🥣呢度所指嘅黄金底即系醇香乌龙奶茶底👈🏻 呢碗甜品真系唔话得,超级多配料😱有劲弹牙嘅黑糖珍珠、烟烟韧韧嘅手工芋圆、滑捋捋嘅烧仙草、我最中意嘅芋头、甜蜜蜜嘅红豆🫘…… 一个价钱就可以样样都食到,啱晒想食多啲款嘅人😎 所以到底系边个话唔好喺茶饮店买甜品,实测呢个讲法系花斑茶社系不适用🫢ᴘ.ꜱ. 仲有应援拎添😆✌🏻 (静静鸡话俾大家知:右边公文袋仔要问职员先有嫁)
哗😳 入到嚟真系觉得零舍不同😌

今次真系ʙᴛꜱ迷必去打卡😍