2022-10-23 197 浏览
🔹️Chaplin🔹️最近发现到一间西餐厅,竟然位于九龙城,泰国人气餐厅林立既地区。餐厅门面以蓝色为主调,简约既外观,内里以英伦风格既装修,灯饰都别具风格,比我一种好典雅舒服既感觉。呢到好适合三五知己聚会食Tea Set或晚餐放松一下,都系个唔错既选择呀🙋‍♀️用餐后仲可以行下宋王台九龙城附近既景点添😏Tea Set ($289)🥞烟三文鱼红菜头多士多士烤得好脆口,咬落去脆卜卜🥯蟹肉炒蛋配烟熏希灵鱼子酱迷你竹炭多士多种食材既配搭,口感层次好丰富,炒蛋部份值得一赞,炒得滑嫩绵👍🥧迷你杂苺可露丽可露丽原来系法式经典甜点😊焦糖既外表,松软既内里,系简单朴实又完美既小甜点🍰合桃朱古力布朗尼朱古力味浓郁,外层带点酥脆内里湿润,味道唔会太甜,味道适中,再配上合桃松脆口感,食多两块布朗尼都唔会觉得好腻🫓提子干及原味松饼🙋‍♀️真系要提下呢个既服务态度,真系做得好到位,会留意你既需求,作出即时又适当既服务✅️
🔹️Chaplin🔹️

用餐后仲可以行下宋王台九龙城附近既景点添😏

Tea Set ($289)

🥞烟三文鱼红菜头多士
多士烤得好脆口,咬落去脆卜卜

🥯蟹肉炒蛋配烟熏希灵鱼子酱迷你竹炭多士

🥧迷你杂苺可露丽
可露丽原来系法式经典甜点😊
焦糖既外表,松软既内里,系简单朴实又完美既小甜点

🍰合桃朱古力布朗尼

🫓提子干及原味松饼