2024-05-04
平时假期最钟意就系周围去唔同嘅猫Cafe。今次就嚟到荃湾嘅猫之茶房。 一去到店员就叫我哋要先除鞋先可以入去同猫猫玩,而店员亦都亲切有礼,会用心同你讲解唔同有啲咩可以做,有啲咩唔可以做。而佢哋对待啲猫都好温柔,同埋十分爱惜啲猫猫。 当然,啲猫全部都好亲人,会好钟意就过嚟同你玩,有啲仲会特别钟意坐喺我哋大髀上面😍!而且啲猫亦都好活泼,用逗猫棒同佢哋玩,佢哋都会好积极,有只仲要玩咗成半个钟都仲继续玩!而且𠮶度亦都有猫粮提供,只要手上面有猫粮即刻会好多猫猫冲过嚟围住你🤤! 玩到闷嘅时候仲可以玩吓𠮶度嘅board game,而款式亦都相当多样化,仲可以喺𠮶度借漫画书睇📖,个人认为系相当齐全。 肚饿或者口渴嘅话,亦都可以去自助贩卖机买啲芝士蛋糕,价钱亦都相对便宜。绝对系我去过其中一个最好嘅猫Cafe。