2020-09-21
台风一直都听朋友仔话正正正好无奈每次去荃湾附近经过都觉得太多人所以唔想排队但系今次系为咗食呢间而特登搭车去食所以就算我个frd系度游说我不如下次再食我都完全无理佢🤣🤣(完全私心很抱歉🤣有理无理终于入咗去试一次~真心几唔错喔🥰🥰🥰🥰!(总算可以令我个frd食完无声出哈哈哈😂😂😂如果你睇到唔好打我😂😂)点都好喇💛其实我地都钟意拉面/沾面既💛都好开心可以同佢试到呢间高人气拉面店💛☺♡我点咗👉每日限定30碗既沾面$83😛呢度既沾面评价一直都高自己都觉得好正首先个汤底 未食之前我饮咗一啖鱼介猪骨汤 好鲜味好香浓 饮完真系有齿夹留香既感觉 正💛到啲面 口感好烟靭好好咬 份量就超级无敌多💛🤣但!大食既我都系食得哂既(虽然都真系好饱🤣🤣)叉烧又系好多 基本上系我食过既拉面店入面叉烧份量最多既一间数量多之外都好高质💛肉质松软到不得了 沾落啲汤吸哂啲精华好好好入味 超好食💛!只溏心蛋都好正~💛成碗面其实真系唔错 不过因为如果摊太耐会好易令啲汤冻哂就无咁正无咁好味所以我都比较建议如果食呢个就唔好搞太耐先食🤣🤣(自己影相手脚比较慢🙈)如果唔系就会错失咗呢份滋味啦💛💛💛!下次再试我应该会试极限台风😛💛!
好无奈每次去荃湾附近经过都觉得太多人所以唔想排队
但系今次系为咗食呢间而特登搭车去食
有理无理终于入咗去试一次~
真心几唔错喔🥰🥰🥰🥰!
点都好喇💛其实我地都钟意拉面/沾面既💛
首先个汤底 未食之前我饮咗一啖
鱼介猪骨汤 好鲜味好香浓 饮完真系有齿夹留香既感觉 正💛
叉烧又系好多 基本上系我食过既拉面店入面叉烧份量最多既一间
数量多之外都好高质💛
肉质松软到不得了 沾落啲汤吸哂啲精华好好好入味 超好食💛!
只溏心蛋都好正~💛
如果唔系就会错失咗呢份滋味啦💛💛💛!
下次再试我应该会试极限台风😛💛!
沾面
沾面