荃湾地道东南亚泰菜围威喂 超滑海南鸡🐥外卖自取必选 套餐低至六折特别要提员工态度非常之好,有耐心推介二人餐 - 六折优惠 $198/$248分别两个任君选择而我自己特别推介以下几款食物- 马拉盏通菜马拉盏配合蒜蓉洋葱加辣椒炒通菜味道不错 惹味香口。- 无骨海南鸡自己最钟意系呢一个无骨海南鸡,鸡皮同鸡身非常之滑溜,海南鸡亦都啖啖肉鸡髀同埋鸡翼最好食,亦都有甜酸酱同埋姜蓉配搭,辣道亦都刚刚好,个人觉得呢个系必食之选。最后连配菜嘅青瓜都通通俾我哋食晒。- 扎扎跳虾🍤饼虾饼其实扫大家都知道其实几参差,呢家店的虾饼即使系外卖都唔会太冧,肉地够扎实,唔会炸到好厚既一层粉,份量亦都刚刚好。- 青咖喱鸡本身夜晚唔食饭,但有呢个咖喱汁,我系食左一碗饭🍛外卖套餐会看到四月尾都仲会有得食,我自己觉得二人份量就非常之足够,价钱亦都好恰当,外卖返到屋企都唔会话唔好食,本身食物质素不错,荃湾同埋荔枝角都有分店,方便而且性价比高。
荃湾地道东南亚泰菜
围威喂 超滑海南鸡🐥
外卖自取必选 套餐低至六折
特别要提员工态度非常之好,有耐心推介

二人餐 - 六折优惠 $198/$248
分别两个任君选择
而我自己特别推介以下几款食物

- 马拉盏通菜

马拉盏配合蒜蓉洋葱加辣椒炒通菜味道不错 惹味香口。

- 无骨海南鸡

最后连配菜嘅青瓜都通通俾我哋食晒。

- 扎扎跳虾🍤饼

- 青咖喱鸡

本身夜晚唔食饭,但有呢个咖喱汁,我系食左一碗饭🍛