系呢个热辣辣🔥嘅天气下,最好冇过揾间餐厅避下冷气,食个饭饮杯水。经过呢间装修雅致、环境清新嘅相马日式火锅,一入去就感觉得到舒舒服服,真系心情都开朗晒😝,加上交通方便,要揾嘅话真系好易揾👍🏻。@前菜篇 芝士龙虾汤茶碗蒸 淡淡嘅芝士🧀,配上龙虾汤,口感滑嫩,好过咁多冰淇淋!滋味浓郁,保证一次过将你心挂住♦️。来啲重口味嘅 @任食惹味龙虾鸡煲♥️ 龙虾新鲜弹牙,鸡肉嫩滑,个汤底真系饮得出龙虾同鸡精华。再上一个 @极尚龙虾蒸海鲜 满满海鲜味,赞晒!@豚骨汤火锅 + 优质豚肉 系呢个有冻冻冷气嘅夜晚,嚟碗热呼呼嘅豚骨汤火锅,加上片刻焦糖嘅豚肉,真系好过人间烟火♥️+♠️。食完饭,记得嚟影张相,将呢个开心嘅一刻定格。呢度充满浓郁嘅艺术气息,好多位都值得一影🥳。
再上一个 @极尚龙虾蒸海鲜 满满海鲜味,赞晒!