2023-05-18
.@bon.chat.chat (荔枝角).又系一件隐世Cafe 位于荔枝角嘅小日本.. 认真 唔系大帮手一直都bookmark想嚟嘅话..我真系唔知有呢间嘢..但.. 此次到访 觉得好有惊喜系真高质嘅隐世Cafe.1.盐烧鸡扒便当 (樱花虾炒饭 & 平藕金平 &台湾肠小食)$1089.2/10.🇯🇵&🇹🇼嘅组合日式便当 台湾小食卖相一流 combo丰富鸡扒ok 小食正常炒饭几惊喜.. 饭粒够实正.. 有隔夜饭炒饭嘅感觉(系赞 唔系弹🤣).2.早餐一格格 $1389/10.打卡必叫嘅特色品项成个vibe combo连埋𠮶环境..真系斋望都心旷神怡🤣..但.. 卖相一流之余味道如何呢.平心而论 每样嘢质素都真系正常.. 无惊喜 但又唔系觉得唔好味.. expect好满足嘅你可能要停停谂谂..但.. 款式多元化 打卡wise我觉得系有佢嘅cp value..但对于价钱 & 满足度 cp我推荐上一款.我哋因为当日有🐶所以坐室外.. 呢排嘅天气🌞真系有d热.. 室内环境都一样靓.. 尤其𠮶门口.. 完全系小京都嘅感觉..大家可以去睇下主子嘅ig参考下😝.以前无得🐶共融 而家有机会啦 但都系记住
@bon.chat.chat (荔枝角)
又系一件隐世Cafe 位于荔枝角嘅小日本..
认真 唔系大帮手一直都bookmark想嚟嘅话..
我真系唔知有呢间嘢..
但.. 此次到访 觉得好有惊喜
日式便当 台湾小食
卖相一流 combo丰富
鸡扒ok 小食正常
炒饭几惊喜..
饭粒够实正.. 有隔夜饭炒饭嘅感觉(系赞 唔系弹🤣)
2.早餐一格格 $138
9/10
打卡必叫嘅特色品项
但.. 卖相一流之余
味道如何呢
但.. 款式多元化
打卡wise我觉得系有佢嘅cp value..
但对于价钱 & 满足度 cp
我推荐上一款
我哋因为当日有🐶所以坐室外.. 呢排嘅天气🌞真系有d热..
大家可以去睇下主子嘅ig参考下😝
以前无得🐶共融 而家有机会啦 但都系记住卫生 同埋唔好影响其他人🫶🏻🔥✌️
阿门!
#香港美食 #港式餐厅 #卡路里 #饮食记录 #饮食控制 #营养 #健身 #健康饮食 #无添加 #减脂 #增肌减脂 #增肌 #减肥餐单 #减脂餐 #myfitnesspal #fitnesshk #hkfitness
#calorieswithmic荔枝角 #calorieswithmic西餐 #calorieswithmicdogfriendly #calorieswithmic日本餐