2018-01-18 63 浏览
其实自己好小去荔枝角食野,今日去开AEON买野系个升悦居商场穿黎穿去竟然发现佐有间拉面,见无乜人,又未试过就胆粗粗就入去试下啦。间野都几得意,好似乜都有D 咁,虽然个面叫拉面店,但就又有串烧又有饭(虽然部份日本拉面都有跟饭)。见唔系太肚饿就两个人一人点佐个拉面,我自己点佐个香葱拉面,女朋友就点佐个辛辣拉面。等既时间都唔见好多人入黎,所以环境都算静。不过都算等得几耐下,差唔多成30分钟,不过唔紧要啦,反正唔等时间,环境都算OK。黎到卖相都OK,味道就中规中矩啦,都算合格。汤底唔算太浓太油,如果钟意食开清淡的就应该会喜欢,反之如果钟意日式杰挞挞个种就应该未必岩了。其实升悦呢头真系唔多野食,而家揾到呢间野,起码下次再过黎有多个选择了
辛辣拉面
香葱拉面