2022-01-17
喺荔枝角返工嘅人有福了,经过见到呢间日式外卖店全日外卖都有六五折,价钱就好吸引,所以同同事叫咗试下先,系网站落单方便又快首先,选择都唔少,有我钟意食嘅日式咖喱,我就叫左咖喱蛋盖鸡扒饭,分量竟然好足,大大块鸡扒,仲分左两层,烧汁甜甜地,好唔错!咖哩汁都好够,个蛋盖成个碗咁大但我地最惊喜系d饭系珍珠饭!同事叫左滑蛋吉列鳗鱼丼,我哋都系第一次食吉列鳗鱼,一致认为比平时啲烧汁鳗鱼更好食,外脆内软,配饭系超级夹,加埋啲蛋汁令到成件事一啲都唔会干,不知不觉就食晒成碗。见佢有六五折我哋就叫埋小食,芝士年糕好烟韧,有3块,一咬开入边就爆芝士然后叫咗个七味唐扬池鱼,30几蚊,但就有足足一盒鱼,性价比真系好高,就咁食可能有少少干,配埋蛋黄酱一流,我食唔晒夜晚拎返屋企用气炸锅整热,都仲系几好食,如果人数多啲叫呢个一定够分!
但我地最惊喜系d饭系珍珠饭!