一直都有帮衬马祖,平时成日食佢哋嘅药膳米线,今次试吓佢哋嘅火锅,$228嘅任食套餐,食物选择多,真系几抵食! **牛肩胛肉同西班牙猪肉片够水准** 牛肩胛肉煮熟后够嫩滑,肥瘦比例啱啱好,味道唔错。西班牙猪肉片则偏瘦啲,但肉质都唔会太柴,啱钟意清淡啲嘅人食。 **配菜款式够多** 肉类之外,配菜选择都几齐全: - **鲜鸡件**:鸡肉新鲜,吸汤之后更加有味。 - **鱼柳**:鱼肉够滑,煮耐啲都唔散,几好食。 - **滑牛**:切得比较薄,入口几滑溜,钟意食牛嘅可以试下。 - **丸类同蔬菜**:芝士丸、蟹籽丸、墨鱼丸加埋多款新鲜蔬菜,好似菠菜、娃娃菜,选择真系够多。 **汤底两款推介** 汤底方面,特别推介两款: - **台湾药膳番茄麻辣汤**:麻辣味唔算太重,带少少番茄嘅酸甜味,饮落几清爽。 - **台湾药膳花胶清鸡汤**:鸡汤够清甜,有啲养生嘅感觉,适合唔想食太浓味嘅人。 **饮品任饮,甜品有Movenpick雪糕** 饮品任饮都方便,甜品仲有Movenpick雪糕拣,有云呢拿同士多啤梨味,几滑身,当饭后甜品几舒服。 整体嚟讲,马祖火锅啱一家大细或

**牛肩胛肉同西班牙猪肉片够水准**

**配菜款式够多**
肉类之外,配菜选择都几齐全:
- **鲜鸡件**:鸡肉新鲜,吸汤之后更加有味。
- **鱼柳**:鱼肉够滑,煮耐啲都唔散,几好食。

**汤底两款推介**
汤底方面,特别推介两款:

**饮品任饮,甜品有Movenpick雪糕**

整体嚟讲,马祖火锅啱一家大细或者朋友聚餐。如果你钟意食火锅,可以试吓佢哋嘅放题套餐!