之前已经食过呢间餐厅,佢嘅份量好足好大,口味都唔错。收工后唔想煮饭,便黎到呢间餐厅食饭。🍄椒盐鲜鱿,感觉冇第一次食咁多,今次切到大大块,唔知系咪个师傅心情唔好😂😂但佢依然香口好食嘅。🍄酸菜鱼每次嚟到几乎见张张枱都有嗌酸菜鱼或者水煮鱼,份量真系超大兜。但味道同内地连锁店嘅酸菜鱼好唔同,佢呢只算系高汤版嘅酸菜鱼,底部仲有好多芽菜同水晶粉。🍄糯米饭其实上完酸菜鱼我哋已经心感不妙,因为份量真系太大,而呢个糯米饭仲大份,有成座山咁高。味道不错,最后我哋食唔晒都系打包拎咗返屋企🤣除咗酸菜鱼唔系想像中嘅味道,其他都唔错👍🏻但餐厅冷气冻到飞起,即使加咗外套依然都觉得好冻,感觉就好似坐咗入雪柜嘅冰格咁🥶🥶🥶另外现场环境亦都好嘈吵,因为店面真系太细又放太多枱。

椒盐鲜鱿

🍄酸菜鱼