2023-03-31 834 浏览
餐厅位于将军澳海旁嘅一个私人住宅下面,感觉有啲隐世!一入餐厅就感受到满满嘅🏝️巴里风情,以藤椅及摇摇椅为主调,好多打卡位,感觉有啲似去咗旅行咁🦐红虾刺身 $128卖相精致!红虾刺身好新鲜,爽口弹牙,酸酸辣辣好开胃呢,垫底仲有啲青木瓜丝!🍟黑松露薯条 $78呢个真系不得了😍薯条新鲜即炸,每条都沾满黑松露粉,再点埋黑松露酱,真系超好食,而且份量十足,必食呀!🐠阿拉斯加野生银雪鱼 $298卖相十分之精致嘅一道菜😍感觉条鱼好似浸紧泡泡浴,其实啲泡泡🫧系用椰浆打成,所以成道菜都好香!银鳕鱼煎得刚刚好,厚肉又够滑,点埋个汁又几夹,要赞下块薄饼整得好好味,配菜仲有粟米仔、露笋同好好食嘅南瓜蓉🥬飞天炒杂菜 $88炒得好惹味,素食都可以健康又好味🥭泰式双重奏糯米饭 $128好靓嘅甜品,打卡一流呀😍食泰国嘢,唔少要叫芒果糯米饭!呢个仲多咗焦糖香蕉糯米饭,糯米饭软糯有口感,加埋香甜嘅椰浆,真系唔使讲都知好食每道菜嘅摆碟都十分精致,感觉好有心思!
餐厅位于将军澳海旁嘅一个私人住宅下面,感觉有啲隐世!

🦐红虾刺身 $128

🍟黑松露薯条 $78

🐠阿拉斯加野生银雪鱼 $298

🥬飞天炒杂菜 $88
炒得好惹味,素食都可以健康又好味

🥭泰式双重奏糯米饭 $128

每道菜嘅摆碟都十分精致,感觉好有心思!
  • 黑松露薯条
  • 红虾刺身