2009-12-22 26 浏览
昨天开始试业, 等左好奈, 终于营业啦! 不过食好嘢梗只喺要等啦. 唔驶再食茶记lu, 因为此区的茶记食一两次就无所为, 长食就很难顶. 这里就唔同, 高级餐厅装潢, service又好 (可能我们是熟客), 茶记价钱, 又好食. 见到新装修咁华丽, 而且大左很多, 心恐怕会加价, 好彩佢无. 未食已想book 定平安夜. 因气氛很好, 但洗手间似乎未装修, 有距离㖞.我们一枱3人, order set dinner, 好多嘢都无, 所以改order a la carte. 头盆两款生蚝, 爱尔兰及法国, 很新鲜, 本人比较喜欢爱尔兰, 小食焗薯皮, 很多芝士,好香脆. 再有主打蓝贝, 都冇走样. 本来想饮白酒, 但可惜未有酒牌. 下回先食Dinner set. 因为我有FREE dinner set card.
2009-12-20