2019-08-07 59 浏览
作为一位健身教练,操完野食牛排好合理奥海城操完野,睇吓大角咀有咩食先,咦~喂!呢间牛排门面几靓啵。店内有三款肉分别系西冷, 肉眼同牛柳, 最少要300g, 不过menu上都好好咁写埋300g既价钱架啦, 一整旧既牛肉已经放左系一个客人都见到既雪柜, 靓唔靓一眼睇哂另外特别d既系可以配葱油, 蒜油或者洋葱油, 好吸引~ 另外加25蚊就可以跟set。试吓个西冷先,跟葱油,唔洗跟餐饮乌龙茶呀唔该 店员就比左个哔哔机我等拎野食。呢度环境唔错,好似日本既居酒屋,有立食区亦有坐位, 立食区比较适合一支公黎食既客人, 不过我都系习惯坐系度食好彩我今晚早食饭有位坐, 我见门口都开始多人排队啦~ 好喇等左10分钟就上菜。原本磅比我睇既时候都唔觉咁大块,上埋块板度食落又几重量级㖞牛味超重,入面仲系3成熟左右, 自己再控制生熟度, 300度高温铁板真系唔同d, 封得住肉汁, 食落更juicy店铺提供黑椒同岩盐, 始终食牛扒唔需要落太多调味, 简简单单就ok!我都系第一次食葱油既铁板牛排,环境日式、铁板西式、味道出色,最后配埋乌龙茶就可以将今餐既油腻带走喇系呢度食完要自己放返餐盘嫁今日食完唔洗操喇,返屋企打机
作为一位健身教练,操完野食牛排好合理

试吓个西冷先,跟葱油,唔洗跟餐饮乌龙茶呀唔该
店员就比左个哔哔机我等拎野食。

原本磅比我睇既时候都唔觉咁大块,上埋块板度食落又几重量级㖞

系呢度食完要自己放返餐盘嫁

今日食完唔洗操喇,返屋企打机

拜拜
2019-07-31