2024-06-23 933 浏览
真系估唔到系深水埗有间咁特别嘅餐厅and bar …! 平日夜晚同个friend 去食dinner 想揾间特别d 嘅,上网睇到几正咁,就试吓la… 点知。。。真系几ok … 我同朋友都享受咗一个好开心又enjoy 嘅晚上🌃佢哋8 点前有d cocktail 或甜品会有special discount , 可以留意返。。以为系bar 的嘢食麻麻,点知个碟豆花黑松露粉超级好食😋真系估佢唔到,值得一试!个薯条🍟新鲜香脆,唔似用千年油炸,好好味😋Cocktail 🍹 好多选择,我哋叫咗蕃薯糖水,豆腐花同芝蔴糊cocktail … 真系好有创意,又估唔到佢调得个味好似,又有酒饮,真系要比个赞👍🏻真心觉得值得推介👍🏻
个薯条🍟新鲜香脆,唔似用千年油炸,好好味😋
真心觉得值得推介👍🏻
2024-06-18