2021-04-15 121 浏览
[🍠𝘀𝘄𝗲𝗲𝘁 𝗽𝗼𝘁𝗮𝘁𝗼 𝗰𝗼𝗰𝗼𝗻𝘂𝘁 𝗽𝗮𝗻𝗰𝗮𝗸𝗲]十级推介❗️本身都有少少好奇点解咁普通嘅食材可以收咁进取嘅价钱,但食完真系觉得几值😆唔好睇佢份量唔多,但其实食咗一半都饱”死”🤰🏻Pancake好厚实,充满咗我最钟意嘅番薯蓉🧡个texture好chewy带有番薯嘅甜味,每层pancake夹杂着raspberry花生酱,出奇地好夹!而且香蕉面有一层焦糖,好正!系健康得来又邪恶嘅选择!😈[🥗𝗺𝗲𝘅𝗶𝗰𝗮𝗻 𝗴𝗿𝗮𝗶𝗻𝘀+𝟭/𝟰 𝗿𝗼𝗮𝘀𝘁𝗲𝗱 𝗰𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻]成bowl超健康又colourful🌈个人好钟意食啲粟米同zucchini,全部食材都好新鲜。烤鸡充满herbs嘅味,整体而言都ok!😝😝

• Sweet Potato Coconut Pancake