2017-08-20 629 浏览
之前约埋朋友去附近食lunch, 行过h8朋友突然兴起想试下食蓝鳍吞拿鱼, 上到去 ,繁忙时段 都等左阵 ,之后坐低就叫餐 各自叫左蓝鳍吞拿鱼定食!! 因为朋友惊唔够仲叫埋washabi 八爪鱼做小食。午餐时段好抵, 仲有沙律吧自助任食。 我地行同等左段时间 所以即去沙津吧。 佢d 款式唔多 但系佢有特别既sauce选择, 系萝卜 , 姜, 仲有洋葱,健康得黎 味道又易入口。 之后主打上场!!!超吸引既鱼蓉 .配合温饭同少少酱油 ,真系好好味呢!! 但有味噌汤同渍物 同埋juicy 新鲜既吞拿鱼sashimi😍😍😍😍 超级满足!! 另点既washabi 八爪鱼 好够味同 ,本身唔好washabi 但都入到口 唔会太呛鼻!整体黎讲真系冇得输😎😎
吞拿鱼定食
吞拿鱼定食