🍝Pasta Pepper Beef💵108🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀因为只碟好靓,所以打卡位会加分🤪意粉入面有好大粒既黑椒,好重黑椒味,我几钟意阵味,炒得又唔会过油,但似火腿既牛肉就无乜牛肉味😂🍰Cheesecake Double Matcha💵68🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀用长方形铁碟配埋蛋糕既样貌具有特色,打卡位加分👍🏻虽然系double matcha 但奶味较重,甜度亦比想像中甜🥲如果甘返啲啲会较好,比出面既芝士蛋糕为湿少少,口感好似岩岩开左既雪糕杯既质地咁~🍰Tiramisu 💵65🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀同样用铁长碟作器皿,依间tiramisu 用左海绵蛋糕代替手指饼,浸满满既咖啡味,因为咖啡既苦味,所以食落既甜度都岩岩好,口感好厚滑,size 都大旧既~🍵Ice Matcha Latte💵60🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀好似富士山既latte完全可以拍写真🗻!巨重抹茶味,但过于甘,系唔可以解腻既甘,可能入面有奶,所以都系有腻既感觉~☀️整体而言,意粉都ok,虽然意粉量少,但食埋cake就好饱,建议叫一件cake就够,只系我同朋友想试晒2款🤪如果食cake 就建议饮咖啡会好啲,另外打卡位靓,但我觉得

Pasta  Pepper  Beef

🍰Tiramisu 💵65
Ice  Matcha  Latte

🍵Ice Matcha Latte💵60
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

☀️整体而言,意粉都ok,虽然意粉量少,但食埋cake就好饱,建议叫一件cake就够,只系我同朋友想试晒2款🤪如果食cake 就建议饮咖啡会好啲,另外打卡位靓,但我觉得价钱偏贵~
Tiramisu