2024-10-31 260 浏览
喜牛最近真系好受欢迎,特别系佢哋嘅牛肉面,大家都话好味。最近我去试咗,喜牛牛肉面首先,喜牛牛肉面,碗大料足,牛肉煮得好入味,肉质嫩滑,唔会过老,咬落去有肉汁,真系好满足。汤底浓郁,带有一啲牛骨嘅香味,配搭上面嘅葱花,令整碗面更加提味。面条方面,煮得刚好,弹牙又滑,完全吸收咗汤底嘅味道,真系一碗开心嘅牛肉面!仲有跟餐嘅卤蛋,蛋黄半熟,卤汁入味,食落去滑溜溜,味道好好,真系好适合用嚟配面,令整碗面更加丰富。跟餐鸭屎香柠檬茶最后,跟餐嘅鸭屎香柠檬茶,味道清新,柠檬香气扑鼻,唔会太甜,饮落去好解渴,特别系食完咁热辣嘅牛肉面,真系一流!总结而言,喜牛嘅牛肉面真系好食,配搭嘅卤蛋同茶亦都唔错,价钱合理,服务态度亦好友善。如果你钟意牛肉面,呢度真系值得一试!我下次一定会再返嚟,试下其他菜式!

跟餐鸭屎香柠檬茶