2014-10-22
上星期六约了朋友去探BB,系葵芳食左饭先上去,见到新都会有EURO GO GO,就同朋友嚟左呢度,1:00几超多人等位,全间舖坐满人,其实这间分店已经算几大间,但都好多人,好夸张呀,我们等左一阵先有位.两个人叫左一客肉酱意粉, 一客蜜糖鸡翼, 一杯冻柠乐,一杯冻柠檬汁, 我初初想饮热朱古力的,但系见到有一个推广,系柠檬汁,好似几吸引,所以改左.坐系个位度等仕应送嚟, 都好快, 肉酱意粉好多肉酱啊, 好吸引,同埋都好好味,每啖都充满肉酱,唔会好浓味,好味道.鸡翼系有5只的, 锔到金黄色, 劲多蜜糖, 好好味,好正呀, 好香蜜糖味, 食完一只好回味, 成个锡纸盘都系蜜糖啊, 真的一点也不吝啬.我杯柠檬汁唔系我想像中咁样的, 我以为系新鲜柠檬汁, 点知系加左疏打架, 仲要好甜同埋个味有点假,都唔似柠檬既, 唔好饮.