2023-04-24
朋友带我食「虾虾烧」,系屯门泰兴大厦,呢度起码几间舖位连住,面积相当大,大大门口有几个鱼缸,🎶里面有好多活虾任均选择 环境里面装修企理❇️环境干净❇️店面感觉都好有野外BBQ既感觉❇️入到黎就轻松愉快职员已好好招呼🙂为我地准备好烤炉,教埋我地点夹虾,同取食物位置🥰细心周到 [海鲜]一坐低之后就出去揾海鲜啦,☺️不过真系估唔到海鲜有咁多款,首先拎螺仔,细蚬试试先,一边烧已经劲香,😍连牛油一齐食更加美味,肥大肉厚,粒粒都多肉,好食到无得弹😍[点心]另外原来仲有点心,烧卖、其他饺真系非常多,全部都系香喷喷热辣辣,拎果时要小心手😉😌[流水虾]认真系好玩既,😍夹完之后即刻烧,新鲜程度满分,虾肉非常嫩滑清爽,仲有啖啖海水味太新鲜,加上配料一齐食,🥰直情可满足到食欲 [生啤]四款生啤啤酒,😏唔饮会对唔住自己
[海鲜]
一坐低之后就出去揾海鲜啦,☺️不过真系估唔到海鲜有咁多款,首先拎螺仔,细蚬试试先,一边烧已经劲香,😍连牛油一齐食更加美味,肥大肉厚,粒粒都多肉,好食到无得弹😍 [点心]
另外原来仲有点心,烧卖、其他饺真系非常多,全部都系香喷喷热辣辣,拎果时要小心手😉😌 [流水虾]
[生啤]
四款生啤啤酒,😏唔饮会对唔住自己