预早订左位, 去到就入得去~ 店员比左个近窗口角落位比我~  今次去MUNCH食饭, 系朋友介绍, 果然唔错~ 好好味~! 等我话比大家知我点左D咩先~点完餐后, 店员就奉上面包, "小小法包"同牛油, 面包外层脆口~叫左1个SET, 沙津同汤, 我今次要左沙津主菜, 我要左羊扒, 羊整得好好食, 羊既脂肪好香, 有少少入口即溶感觉, 有D可惜系呢个配菜唔夹呢个羊~配菜系椰菜做既买形批, 下次未会再点呢款~真心推介~"蟹饼"好正呀, 好多蟹肉~ YUMMY 蟹饼上有沙津, 几好呀, 因为个蟹饼好味, 但会有D漏, 所以加埋有D沙津食下~ VERY GOOD两个人SHARE一个岩岩好~另外, 散叫左个牛扒~ 碟上, 我就要左6成熟, 果然岩岩好, 有肉汁~最估唔到系旁边个薯蓉, 好好食~ 牛扒几大块架~ 黎呢到系庆祝周年纪念日, 叫左拿破仑 有士多啤梨同红莓, 好多吉士~ 正~ ^^加埋个雪糕, 食到好饱, 好满足~^^呢到D野真系唔错, 我会再ENCORE , 哈哈~ ^V^
预早订左位, 去到就入得去~ 店员比左个近窗口角落位比我~

等我话比大家知我点左D咩先~

叫左1个SET, 沙津同汤, 我今次要左沙津
凯撒沙津
配菜系椰菜做既买形批, 下次未会再点呢款~
羊扒
真心推介~"蟹饼"好正呀, 好多蟹肉~ YUMMY
两个人SHARE一个岩岩好~
蟹饼
最估唔到系旁边个薯蓉, 好好食~

牛扒几大块架~
牛扒
黎呢到系庆祝周年纪念日, 叫左拿破仑
 有士多啤梨同红莓, 好多吉士~ 正~ ^^
加埋个雪糕, 食到好饱, 好满足~^^
拿破仑
呢到D野真系唔错, 我会再ENCORE , 哈哈~ ^V^

2013-04-24
庆祝纪念