2024-05-21 56 浏览
大家心目中最抵食嘅甜品舖系边间呢😝?今次我哋就嚟到一间位于大角咀,喺奥海城附近嘅街坊甜品舖🍨。呢度除咗甜品,仲有轻食、串烧等等🍱,价钱真系逆事超抵价💰!.🗻绵绵冰山($65)有得喺八款口味里面拣一款,我哋拣咗芒果绵绵冰🥭。口感真系超级绵滑,超级顺口完全冇颗粒感,而且芒果味香浓👅,好满足。两款自选配料,我哋就拣咗西瓜同椰果。西瓜爽口清新🍉,配埋果味嘅芒果冰好啱夏日感觉。而且椰果配埋绵绵冰口感仍然弹牙QQ🌴,唔会雪到硬咗,正呀。.🍯枝心蜜乳($55)味道丰富,而且啱晒女仔钟意食花香甜味嘅口味💕!荔枝味甜甜香香,配埋味道淡香嘅牛奶绵绵冰🍼,甜度啱啱好。盐冰上面仲淋咗百花蜜糖😝,令到甜品再多一种花香味,再加上喺口里面卜卜声爆开嘅蜂蜜爆珠💥,食落甜丝丝,好味。
🗻绵绵冰山($65)
🍯枝心蜜乳($55)
2024-05-15
下午茶