2K
成日经过观塘临时游乐场 见佢色彩缤纷 前几日终于去咗打卡🤹🏻 玩完就去咗裕民坊觅食 行到顶楼见呢间有二人餐就拣咗佢啦😏-⭐晚餐二人餐 $368二人餐包咗餐饮同餐汤 我哋去当日系椰菜花忌廉汤😯 浓浓嘅椰菜花味 虽然系忌廉汤不过唔会腻😉 加钱仲可以嗌饮品freeflow 约friend倾计啱晒😎-🧆前菜 - 白鳀鱼茄子蓉多士 / 意大利风干火腿拼盘鳀鱼多士食落好醒胃 有啲孜然同中东香料 几特别😌 咸香嘅ham配上清甜嘅提子 做前菜啱晒🥓-主菜🐮炭烧安格斯封门柳配烧汁薯条 +$90🦞新鲜波士顿龙虾意粉 +$100封门柳预设medium熟度 肉味香浓😋 薯条就算摆耐咗都一样香脆🍟 另外龙虾意粉好浓味 面质软熟带咬口 食落有啲似手工意粉🤔 拆开龙虾捞埋意粉嚟食 超满足🥹-🍰提拉米苏 +$38推荐加钱嗌呢个tiramisu😍 用玻璃杯嚟装几精致 芝士好滑 蛋糕够湿润 好好食呀🤤-🥗菲达芝士火箭菜沙律 $128谂住健康啲 我哋仲另外加咗个沙律 配料仲有橄榄同埋nuts😙-📍Pentola (裕民坊YM²)观塘协和街33号裕民坊YM² 3楼305号舖-

⭐晚餐二人餐 $368
🧆前菜 - 白鳀鱼茄子蓉多士 / 意大利风干火腿拼盘

主菜
🐮炭烧安格斯封门柳配烧汁薯条 +$90
🦞新鲜波士顿龙虾意粉 +$100

🍰提拉米苏 +$38

🥗菲达芝士火箭菜沙律 $128

📍Pentola (裕民坊YM²)
观塘协和街33号裕民坊YM² 3楼305号舖