2024-03-10
第一次黎,环境唔错,野食中规中矩,不过呢度唔适合一大班人黎,份量一至两人ok,如果多人share要叫多啲野食先够喇。安格斯牛肉他他配脆锅巴呢个有惊喜,牛肉他他好味,配锅巴有层次感,呢个值得Encore。龙虾汁大虾意大利面估唔到只虾会咁大只同埋俾咁多汁㖞😂如果个汁再浓啲就更正!我自己觉得呢个面ok,正在常常。我地叫左春鸡同猪手,出黎系生嘅,啲肉好红,无奈系入去厨房再焗都系唔熟唔知发生咩事。如果有老人家喺度,要提一提厨房啲野食要熟啲。烧春鸡正常size,两至三个人食刚刚好,个心唔熟,不过其他食到嘅部分都好滑有肉汁。重点系鸡皮系脆嘅,配埋鸡肉食真系好好食!主餐牌可以点一款配菜,叫左黑松露炒杂菌。黑松露味好浓,炒得啱啱好。德国蜜糖猪手每次见到有脆皮猪手都好想食。见到好多人推介都叫左份试试。厨师失准?啲皮系煮㶶咗,好大阵烧焦味,肉方面,都系唔熟,怀疑炉温过高所致。呢个失望失望☹️配菜选凯撒沙律。正常野,冇特别,我自己就唔钟意捞𠮶只温泉蛋。蘑菇火腿自家手打薄饼饼边位好脆,蘑菇好多汁,一啲都唔干,加埋啲火腿片啲咸香味几好食。装修上非常有格调。座位都好坐嘅,不过上菜速度比较慢,如果你冇乜耐性嘅, 你就唔
安格斯牛肉他他配脆锅巴
龙虾汁大虾意大利面
德国蜜糖猪手
蘑菇火腿自家手打薄饼
装修上非常有格调。座位都好坐嘅,不过上菜速度比较慢,如果你冇乜耐性嘅, 你就唔适合呢度😏食物质素都ok嘅;价位上,唔算好贵,性价比唔高,回头率唔高。