结婚之后都一样要 keep 住个仪式感 😌 所以每年 12 月去利东街睇灯呢个动作唔可以停 😝 今次行完之后就带左老公去食佢最钟意食嘅汉堡包 😋 今次呢间 N+ 系全港首间喺澳洲拥有自家牧场嘅汉堡包店,汉堡嘅牛肉全部都系自家农场直送,未去到老公已经话好期待 🤩N+ Plus Classics原味酱汁配上厚厚嘅安格斯牛肉 😍 一咬开肉汁爆晒出黎 🤤 牛味满满再加上大量新鲜蔬菜,balance 返个口感 🫶🏻 N+ Limited Japanese Mustard(Wasabi)牛肉真系好足料超级厚,煮得刚刚好,非常 juicy 😋 佢个 wasabi 绝对系有料到,啖啖都好攻鼻!Wasabi 爱好者一定觉得劲爽 👍🏻 浓香嘅牛味配上惹味 wasabi,估唔到原来咁夹 🫶🏻我地加咗做套餐,叫咗薯条同薯角,估唔到份量咁大 🤤 佢哋嘅酱料选择都好多,我哋今次叫咗BBQ同蜜糖芥末酱,非常惹味 😆食食吓老公问我点解佢哋啲包特别松软好食,因为佢哋系用咗自家制嘅酸种面包,所以口感特别唔错 👍🏻

N+ Plus Classics