2021-07-07
同男友经过见到呢间新开既餐厅个名好得意,就谂住做个勇士试下有几是但求其😂😂假日既set lunch都唔贵👍由于我对奶类敏感,而我又prefer食饭,老板娘就好好人咁专登入厨房问清楚有咩岩我食😊最后我叫左个日式咖喱牛腩饭,男友就叫左个all day breakfast~跟餐忌廉磨菇汤男友话几creamy幼滑👍All day breakfast既卖相真系会令人食欲大增😍蒜蓉包劲香脆!我地夹埋咸香Parma ham一齐食,几夹👍 又可以中和Parma ham既咸味~炒蛋够滑,上面舖左啲黑松露,即刻升价十倍😂大啡菇上面舖左啲鸡蛋一齐焗,啡菇super juicy!!😋沙律既🦐超大粒劲爽口😋德国肠外层用酥皮包裹住再焗,脆卜卜,好有诚意既整法👏唯一美中不足就系块烟肉干左啲,但整体已经好高分😁估唔到系一间主打西餐既餐厅里面都食到咁高质既日式咖喱牛腩饭😮 牛腩炆得超淋好好食!日式咖哩几香而且偏甜,岩我口味😋薯仔口感都系我中意既,唔会太硬又唔会淋到入口就溶晒,仲保留到啲口感👍食物水准非常唔错,服务亦好好,keep going!💪💪
假日既set lunch都唔贵👍
跟餐忌廉磨菇汤男友话几creamy幼滑👍
炒蛋够滑,上面舖左啲黑松露,即刻升价十倍😂
沙律既🦐超大粒劲爽口😋
德国肠外层用酥皮包裹住再焗,脆卜卜,好有诚意既整法👏
唯一美中不足就系块烟肉干左啲,但整体已经好高分😁
牛腩炆得超淋好好食!日式咖哩几香而且偏甜,岩我口味😋
食物水准非常唔错,服务亦好好,keep going!💪💪